stedet for kreative designs

et par ord om mh design

Hej!

Jeg hedder Marlie, og jeg er 30 år gammel. Jeg bor i Sønderjylland med min mand og vores 3 børn.
Jeg arbejder til dagligt som kontorassistent, hvilket jeg lige er blevet uddannet som i juni 2023.

Kreative sysler har altid lagt mig nært, og jeg finder altid på nye ting, som jeg lige skal prøve af. Derfor kan du også ‘risikere’ at se flere forskellige slags ting herinde, og ikke nødvendigvis indenfor samme kategori. Det har længe været en drøm at få lov at drive min egen lille virksomhed, hvor jeg kunne få lov at nørkle med små projekter, som andre kan få glæde af. Jeg driver den ved siden af mit normale fuldtidsjob, der kan derfor også forekomme længere leveringstid i nogle perioder eller ved særbestillinger.

Det er kun mig, som driver denne webshop. Så jeg har flere roller i forbindelse med det; designer, fotograf, bogholder, revisor, kundeservice samt vedligehold af både de sociale medier og webshoppen. Derfor kan jeg af gode grunde ikke producere lige så hurtigt, som nogle af de store virksomheder, og der kan måske også gå en ekstra dag før varen bliver sendt. Jeg vil dog bestræbe mig på, at du som kunde kan få dit bestilte produkt i hænderne hurtigst muligt med viden om, at det er lavet med 110% kærlighed. 

Så hvorfor skal du lige præcis handle ved MH Design?
Hvis du kan lide unikke og kreative designs, hvor du med garanti ikke finder noget 100 % ens andre steder, så er det her, du finder det. Desuden skal du ikke lade dig skræmme af størrelserne på øreringene – de er lavet i lette materialer, så du kan sagtens booste af selvtillid gennem dagen eller aftenen, uden at være bekymret for ømme øreflipper! Bonus: du støtter en lille virksomhed som min! 

Team Member
pepsi max
+
glade kunder
+
solgte produkter
+